– Bine ai venit!

 
 
 
New Life Romanian Church este o biserica pasionata si dedicata in a-L glorifica pe Dumnezeu (1Corinteni 6:20), prin facerea de ucenici reali, autentici care se inchina lui Cristos, umbla cu Cristos si lucreaza pentru Cristos, implinind astfel Marea Trimitere lasata de Mantuitorul, urmasilor Sai in Matei 28:19-20.
 
 
“Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi.” ~2 Corinteni 5:17                                                                
 
 
 

 

– Affiliations

 
 

 

– Evenimente 

 
 

New Life isi extinde misiunea in Romania

In luna Ianuarie vom avea o strangere de incaltaminte care va merge la copii orfani, instutionalizati in orfelinatele din Barlad, Romania. Strangerea aceasta este in parteneriat cu Delia Foundation care face aceasta lucrare de mai multi ani. Va incurajam, parinti impreuna cu copii, tineri si familii tinere sa donati incalmaminte noua sau folosita dar in stare buna, si sa o lasati in cutia destinata colectarii, care se afla langa Connection Desk. Fie ca Tatal orfanilor sa binecuvinteze copilasii instutionalizati din Barlad si mai ales pe cei ce au pe inima aceasta lucrare.
 
 

Cursul de cateheza

va incepe in data de 11 februarie de la ora 10 AM si este pentru toti cei care vor sa-si marturiseasca public credinta in Domnul Isus, dar si pentru cei care vor sa invete adevarurile esentiale ale credintei  crestine. Participarea se va face pe baza de inscriere. Toti cei interesati sunt rugati sa se adreseze fr Vali Simion, sau oricarui alt frate slujitor pana in data de 3 februarie.