Cum să întâlnesc oameni?

New Life Romanian Church nu este un loc pentru spectatori. Este un loc pentru membrii de echipă. Indiferent de vârsta pe care o ai vrem ca și tu sa faci parte dintr-o biserică vibrantă unde să poți învăța, sluji si crește pe plan spiritual.

Servicii divine săptămânale

New Life Romanian Church te invită să iei parte la serviciile divine organizate în 4902 W. Tierra Buena Ln Glendale, AZ 85306. (map) în fiecare Joi (7pm) si Duminică (10am și 6pm).

Grupe copii

În fiecare Duminică dimineață, copiii iau parte la clasele specifice vârstei lor. Lecțiile biblice sunt predate în așa fel încât fiecare copil poate participa si învăța.

Tineret

Viața poate fi complicată o dată ce ajungi la adolescență. Trebuie luate decizii numeroase, complicate și cu miză mare iar relațiile devin mult mai serioase . Tineretul bisericii New Life Romanian Church se întâlnește în acest fel si studiază diferite subiecte specifice vârstei lor.

Familii tinere

Deși căsătoria este una dintre cele mai importante instituții ea este si cea mai atacată atât intern căt si extern. New Life Romanian Church oferă cuplurilor căsătorite oportunitatea de a se întâlni si discuta subiecte diferite care abordează în mod direct căsătoria.

Grupe mici

Grupele mici sunt esențiale in indeplinirea misiunii și viziunii Domnului Isus pentru Biserica Lui. Isus a creat o grupă mică ca și metodă de transformare și înmulțire pentru primii Lui ucenici iar biserica primară a continuat acest model. La New Life Romanian Church fiecare grupă are trasatura lui independentă dar toate grupurile au același țel ca să incorporeze studiul, rugăciunea, grija, slujirea și o oportunitate pentru formarea de lideri.