Condoleanțe și mângăiere

Vă aducem la cunoștință că Sora ANA STANCU – mama Fr. Timotei Stancu și a Sorei Ana Todor – a plecat în veșnicie după o suferință lungă și grea. Suntem alaturi de familiile îndoliate ca să le transmitem condoleanțe și mângăiere în aceaste zile de încercare.
Ne rugăm ca Cel Prea Înalt să șteargă lacrimi și să umple golul din familie și din inimă.

Serviciul de înmormântare va avea loc Vineri 28 Nov. 2014 în orașul Oțelu Roșu, jud. Caraș Severin.

Vă mulțumim că stați lângă cei ce trec prin încercări și ”plângeți cu cei ce plâng.”

Frații din echipa de slujire la la New Life Romanian ChurchOpriți-vă ca să știți …

“Opriţi-vă, şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.  Domnul oştirilor este cu noi. Dumnezeul lui Iacov este un turn de scăpare pentru noi.” – (Ps.46:10-11)

”Dumnezeu este Cel ce judecă: El coboară pe unul, şi înalţă pe altul.” (Ps.75:7)

 
opritiDin când în când Dumnezeu apare pe scena istoriei într-un mod aparte și transmite câte un mesaj de atenționare, fie națiunilor, fie liderilor. Tocmai ce a fost ales președintele României într-un mod dramatic, evidențele arătând fără drept de apel intervenția Celui Prea Înalt. Săptămâni de zile creștinii evanghelici au fost jigniți și insultați de către creștinii tradiționali majoritari, având în frunte preoții și politicienii. Ei n-au ripostat, ci s-au unit la post și rugăciune, iar Stăpânul universului a răspuns pe măsură. Jurnalistul Moise Guran  tocmai a scris că: ”Dumnezeu are ironiile sale. Pentru că nu le înțelegem, noi le numim minuni. Una tocmai s-a  întâmplat.”  Ce dorește Dumnezeu să comunice omului când strigă ”Opriți-vă!” De ce trebuie să ne oprim și să luăm aminte?  În momentele de răscruce prin care îngăduie să trecem, Creatorul dorește să înțelegem care este:

Read the rest of this entry »

Cartea cu pecețile rupte

”Apoi am văzut în mâna dreaptă a Celui ce şedea pe scaunul de domnie o carte, scrisă pe dinăuntru şi pe dinafară, pecetluită cu şapte peceţi.  Şi am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: “Cine este vrednic să deschidă cartea şi să-i rupă peceţile?”  Şi nu se găsea nimeni nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea.  Şi am plâns mult, pentru că nimeni nu fusese găsit vrednic să deschidă cartea şi să se uite în ea.  Şi unul din bătrâni mi-a zis: “Nu plânge: Iată că Leul din seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea, şi cele şapte peceţi ale ei.” (Apoc.5:1-5)

 

carteMeditația de față este ca și o invitație la o expoziție de carte veche. Când eram student mergeam deseori la Anticariat. Acolo cărțile erau ieftine. Am înțeles atunci că lucrurile vechi sunt valoroase. Cea mai veche și mai citită carte ca și cea mai vânată și distrusă carte este Cartea Cărților. Despre ea este vorba. Conținutul și mesajul ei este cel mai valoros sub soare. Imaginea din Apocalipsa este provocatoare: ”am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: “Cine este vrednic să deschidă cartea şi să-i rupă peceţile?” Durerea era peste măsură de mare deoarece ”nu se găsea nimeni nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea.” Mesajul aduce cu el tristețe și lacrimi! Finalul, însă este incendiar. ”Purtătorul de cuvânt” al cerului rupe tăcerea cu un anunț extraordinar:  “Nu plânge: Iată că Leul din seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea, şi cele şapte peceţi ale ei.”  (Apoc.5:2-3,5). Acum că pecețile cărții au fost rupte și mesajul a fost decodificat, haideți să privim dincolo de cuvinte și să înțelegem adevărata ei valoare. Ea reprezintă:


Read the rest of this entry »

Alegeri prezidențiale 2014

Punem la dispozitia tuturor celor interesați ca să voteze, informațiile care ne-au fost furnizate de catre Ambasada României din Statele Unite în legătură cu alegerile prezidentiale (turul 2) care vor avea loc Duminică, 16 Noiembrie.
 
alegeri
 
Secţia de votare Nr. 271, din Phoenix va fi deschisa intre orele 7AM si 9PM
Arizona State University
502E Monroe, Suite C145, Phoenix AZ 85004
Tel. (602) 496-1500
 
Formularul declaratiei pe proprie raspundere poate fi completat inainte de sosirea la vot, dar TREBUIE SEMNAT IN FATA MEMBRILOR COMISIEI DE VOTARE.
 
 
Linkuri Utile