Nov 15, 2020
Mircea Filip – Ca a dat pe singurul Lui Fiu
Ioan 3:16 NTR 16
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.
WatchNotesDownloadDateTitle
 • Nov 15, 2020Mircea Filip – Ca a dat pe singurul Lui Fiu
  Nov 15, 2020
  Mircea Filip – Ca a dat pe singurul Lui Fiu
  Ioan 3:16 NTR 16
  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.
 • Nov 1, 2020Sami Crisan – Faca-se voia Ta
  Nov 1, 2020
  Sami Crisan – Faca-se voia Ta
  Matei 6:9-10
  9Iată deci cum trebuie să vă rugați:
  «Tatăl nostru, Care ești în ceruri,
  sfințească‑se Numele Tău!
  10Vie Împărăția Ta,
  facă‑se voia Ta,
  precum în cer, așa și pe pământ!
 • Nov 1, 2020Mircea Filip – Cinci indemnuri pline de miez
  Nov 1, 2020
  Mircea Filip – Cinci indemnuri pline de miez
  1 Corinteni 16:13-14
  13Vegheați, stați fermi în credință, îmbărbătați‑vă, fiți tari! 14Tot ceea ce faceți să se facă în dragoste.
 • Oct 25, 2020Mircea Filip – Fii un crestin autentic
  Oct 25, 2020
  Mircea Filip – Fii un crestin autentic
  Matei 5:13
  13Voi sunteți sarea pământului. Dar, dacă sarea și‑a pierdut puterea de a săra, prin ce va fi făcută din nou sărată?! Nu mai este bună la nimic, decât să fie aruncată afară și călcată în picioare de oameni.
 • Oct 11, 2020Mircea Filip – Fii un om de actiune
  Oct 11, 2020
  Mircea Filip – Fii un om de actiune
  Matei 3:1-6 NTR
  1În zilele acelea, a venit Ioan Botezătorul, predicând în pustia Iudeei 2și zicând: „Pocăiți‑vă, căci s‑a apropiat Împărăția Cerurilor!“ 3Căci acesta este cel despre care s‑a vorbit prin profetul Isaia, care zice:
  „Un glas al celui ce strigă în pustie:
  «Pregătiți calea Domnului,
  neteziți‑I cărările!»“
  4Ioan purta o haină din păr de cămilă, iar în jurul mijlocului avea un brâu de piele. Lăcustele și mierea sălbatică erau hrana lui.
  5Atunci Ierusalimul, toată Iudeea și toți din vecinătatea Iordanului au început să iasă la el 6și, mărturisindu‑și păcatele, erau botezați de el în râul Iordan.
 • Oct 11, 2020Mircea Filip – Natura invierii
  Oct 11, 2020
  Mircea Filip – Natura invierii
  1 Corinteni 15:35-38 NTR
  35Dar va întreba cineva: „Cum sunt înviați cei morți? Și cu ce fel de trup vor veni?“ 36Nesăbuitule! Ceea ce tu semeni, nu este adus la viață dacă nu moare. 37Și când semeni, nu semeni trupul care va fi, ci doar o sămânță simplă, poate de grâu sau de orice altceva. 38Dar Dumnezeu îi dă un trup, după cum dorește; și fiecărei semințe îi dă un trup al ei.
 • Sep 13, 2020Mircea Filip – Principiile practicarii darurilor duhovnicesti
  Sep 13, 2020
  Mircea Filip – Principiile practicarii darurilor duhovnicesti
  1 Corinteni 14:1-5
  "1Urmăriți dragostea și râvniți după darurile duhovnicești, dar mai ales să profețiți. 2Căci cel ce vorbește într‑o altă limbă nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu, întrucât nimeni nu‑l înțelege, iar cu duhul spune taine. 3Dar cel ce profețește le vorbește oamenilor, pentru zidire, mângâiere și încurajare. 4Cel ce vorbește într‑o limbă se zidește pe sine, dar cel ce profețește zidește biserica. 5Eu doresc ca toți să vorbiți în alte limbi, dar mai ales să profețiți. Cel ce profețește este mai mare decât cel ce vorbește în alte limbi, în afară de cazul în care acesta din urmă le traduce, pentru ca biserica să primească zidire sufletească."
 • Jul 5, 2020Mircea Filip – Libertate si responsabilitate in Cristos
  Jul 5, 2020
  Mircea Filip – Libertate si responsabilitate in Cristos
  1 Corinteni 8:1-4
   
   
  1 În ce priveşte lucrurile jertfite idolilor, ştim că toţi avem cunoştinţă. Dar cunoştinţa îngâmfă, pe când dragostea zideşte. 2 Dacă crede cineva că ştie ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască. 3 Dar dacă iubeşte cineva pe Dumnezeu, este cunoscut de Dumnezeu. 4 Deci, cât despre mâncarea lucrurilor jertfite idolilor, ştim că în lume un idol este tot una cu nimic şi că nu este decât un singur Dumnezeu.
 • Jun 7, 2020Mircea Filip – Lucruri de care trebuie sa te debarasezi ca si crestin
  Jun 7, 2020
  Mircea Filip – Lucruri de care trebuie sa te debarasezi ca si crestin
  Series: Ancorat
  Coloseni 3:5-10 5. De aceea, omorati madularele voastre care sunt pe pamant: curvia, necuratia, patima, pofta rea si lacomia, care este o inchinare la idoli. 6. Din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste fiii neascultarii. 7. Din numarul lor erati si voi odinioara, cand traiati in aceste pacate. 8. Dar acum lasati-va de toate aceste lucruri: de manie, de vrajmasie, de rautate, de clevetire, de vorbele rusinoase care v-ar putea iesi din gura. 9. Nu va mintiti unii pe altii, intrucat v-ati dezbracat de omul cel vechi cu faptele lui, 10. si v-ati imbracat cu omul cel nou, care se innoieste spre cunostinta, dupa chipul Celui ce l-a facut.
   
   
 • May 31, 2020Mircea Filip – Lucrarea Duhului Sfant in perioada bisericii
  May 31, 2020
  Mircea Filip – Lucrarea Duhului Sfant in perioada bisericii
  Series: Predici
  1 Corinteni 6:19-20
  19. Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant care locuieste in voi si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri? 20. Caci ati fost cumparati cu un pret. Proslaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.
^